Početna

        

 

 

 
 
Opći podaci

Povijest Motovuna

Mapa Motovuna

Socijalna skrb

Vizija

Naselja na području Općine Motovun

Kontakti

Pristup informacijama

        

 

 

 
Ustrojstvo

Načelnik

Vijeće

Jedinstveni upravni odjel

Mjesna samouprava

Stalna radna tijela

Komisija

 

 

 

        

 

 

 

 
Kultura

Festivali i manifestacije

Arhitektura

Poznate ličnosti

Tradicija

         

                                                    

 

Dokumenti

Program razvoja

Akti i dokumenti

Obrasci za građane

Javna nabava

Natječaji i oglasi

Sponzorstva i donacije 

Tablica ugovora i radova

Prostorni planovi

Investicije - IPARD mjera 301

 

 

 

      

 

Službeni glasnik

 

Financijske potpore
 
Gospodarstvo

Financijska
 izvješća

Političke 
aktivnosti

 

 

 

 

 

 

Projekt doživljaj Motovuna! - Motovun Impressions!

Općina Motovun i partneri s ponosom predstavljaju projekt Doživljaj Motovuna! / Motovun Impressions!, projekt sudjelovanja lokalne zajednice i posjetitelja Motovuna, bisera Istre, u kojem se prožimaju oplemenjivanje vizualne atraktivnosti, multipliciranje ponude sadržaja te očuvanje i poboljšanje receptivne infrastrukture Motovuna.

Očuvanje i uređenje višestoljetne starogradske jezgre, izgrađene na erozijski osjetljivom brdašcu središnje Istre, kao i održavanje njezine čistoće i sigurnosti, ozbiljna je i kontinuirana zadaća i u tome tražimo pomoć naših posjetitelja da nam kupnjom ulaznice za posjet motovunskim zidinama i sadržajima pomognu da Doživljaj Motovuna! / Motovun Impressions! dosegne najvišu moguću razinu uređenosti uz mnogo novih, atraktivnih sadržaja.

Zato od 1. ožujka 2018. godine pokrećemo projekt upravljanja zidinama u kojem će posjetitelji podržati projekt Doživljaj Motovuna! / Motovun Impressions! plaćanjem ulaznice, koje smo predvidjeli u 5 skupina cijena:

I Pojedinačni posjetitelji 25,00 kn
II Organizirane grupe (po osobi) 20,00 kn
III Studenti, učenici i umirovljenici iz RH 15,00 kn
IV Obiteljski paket (dvije odrasle osobe koje su s djecom) 40,00 kn
V Djeca unutar obiteljskog paketa* 1,00 kn

            Projekt Doživljaj Motovuna! / Motovun Impressions! provodi se u vremenu od početka ožujka do sredine studenog, a u sklopu projekta posjetiteljima već sada omogućujemo obilazak motovunskih zidina - najočuvanijeg fortifikacijskog sustava u Istri, s dva dvogleda i photo pointom, gradske lože, galerije „Pet kula“ i kule „Nova vrata“.

            Naša je obveza da aktivno radimo na dodatnim sadržajima, kojima će se Projektu Doživljaj Motovuna! / Motovun Impressions! pridružiti etnografski muzej, kiparska radionica na otvorenom, uređenje javnih slavina i mnogi drugi sadržaji.

Projekt Doživljaj Motovuna! / Motovun Impressions! će na svojem vrhuncu zaokružiti sve što Motovun može ponuditi, integriranu ponudu koja će našeg posjetitelja voditi od samog podnožja pa sve do najviše točke motovunskog pogleda.

Sva sredstva koja će Projekt Doživljaj Motovuna! / Motovun Impressions! prikupiti, ulagat će se u održavanje motovunske baštine i njezino obogaćivanje novim sadržajima kako bi svaki novi dolazak naših posjetiteljima postao novi, drukčiji, još bolji doživljaj Motovuna!

Kontakt za medije: Općina Motovun; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; tel. 052/681-642

banner vertikalni