OPĆINA
MOTOVUN-MONTONA

Festival Veli Jože

Organizatori festivala su Općina Motovun, TZ Motovun i  turistička agencija Illustris – travel d.o.o. Za realizaciju samog projekta uključeno je i 70 raznih udruga, institicija, ugostitelja i poduzeća iz cijele Hrvatske, kao i brojni volonteri.

Veli Jože je posebno atraktivan djeci i posjetiteljima koja se mogu uključiti u radionice te sudjelovati u izvođenju predstave koju zajednički pripremaju uz pomoć stručnog voditelja. Ove se radionice odvijaju cijeli dan. Manifestaciju je najbolje opisati kao obiteljsku manifestacija jer su programi i sadržaji koncipirani za cijelu obitelj te se svi uzrasti mogu dobro zabaviti, naučiti i uživati u ljepotama Motovuna  i njegovih divova.

Tijekom cijelog dana na ulicama Motovuna će se izmjenjivati sadržaji za djecu, ulični zabavljači i glazbenici, a u večernjim satima organizirat će se kazališne predstave.

Program je tematski podijeljen prema brojnim ciljnim skupinama, od najmlađih do najstarijih generacija, različitih  profesionalnih orijentacija što jamči visoku posjećenosti i uključivanje mnogih interesnih subjekata. Od „kulturnjaka“, mladih parova, turističkih grupa pa sve do individualnih turista, strastvenih ljubitelja povijesti, književnosti i kulture općenito ,  ljubitelja gastronomije. Za potpuni doživljaj, uz uprizorenje srednjeg vijeka, nudit će se i prezentacija lokalnih proizvoda i novih suvenira.  Kroz sajam starih zanata, posjetitelj će osjetiti da je došao u grad Velog Jože. Ovdje se neće raditi o običnom svakidašnjem sajmu, već o sajmu XXL proizvoda.

Manifestacija će se otvoriti puštanjem stotina svijetllećih lampiona s najljepšim željama i mislima prema nebu iznad Motovuna. 

 

 13315796 530468893820676 675802662674228525 n

 

 Više informacija potražite na: http://tz-motovun.hr/news/festival-veli-joze-58

Skip to content