OPĆINA
MOTOVUN-MONTONA

OBAVIJEST O OBAVEZNOM KORIŠTENJU COVID POTVRDA ILI ODGOVARAJUĆI DOKAZA O CIJEPLJENJU, PREBOLJENJU ILI TESTIRANJU

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o obaveznim covid potvrdama ili odgovarajućem dokazu o cijepljenju, preboljenju ili testiranju u javnim i državnim službama, te trgovačkim društvima i ustanovama čiji su osnivači ili vlasnici RH ili jedinice lokalne ili regionalne samouprave (Motovun park d.o.o. i Turistička zajednica Općine Motovun) svi djelatnici i stranke za ulazak u zgradu Općine Motovun moraju imati valjane covid potvrde ili odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju.

Molimo da svoj dolazak u Općinu Motovun najavite na broj telefona 052681642. Prije ulaska u zgradu ovlaštena osoba će provjeriti Vašu covid potvrdu ili odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju.

Molimo da svoj dolazak u upravu Motovun parka d.o.o najavite na broj telefona 0995430899. Prije ulaska u zgradu ovlaštena osoba će provjeriti Vašu covid potvrdu ili odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju.

Molimo da svoj dolazak u Turističku zajednicu Općine Motovun najavite na broj telefona 0912681613. Prije ulaska u zgradu ovlaštena osoba će provjeriti Vašu covid potvrdu ili odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju.

Skip to content