OPĆINA
MOTOVUN-MONTONA

POZIV Predstavljanje mjera Javnog poziva Ministarstva turizma – program Konkurentnost turističkog gospodarstva

 

logo 5 360x203

 

LAG „Središnja Istra“, Turistička zajednica središnje Istre, Razvojna agencija „Srce Istre“ i Udruženje obrtnika Pazin organiziraju predstavljanje mjera Javnog poziva Ministarstva turizma unutar Programa KONKURENTNOST TURISTIČKIH GOSPODARSTVA za dodjelu bespovratnih sredstava za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, unapređenje obiteljskog smještaja, održivi razvoj, razvoj posebnih oblika turizma, te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma.

Predstavljanje će se održati u ponedjeljak, 20 ožujka 2017. s početkom u 16:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Pazina na adresi Druže sv. Ćirila i Metoda 10, Pazin, a voditi će ga Andrea Vugrinović iz poduzeća Superna d.o.o.

Sudjelovanje za sve sudionike je besplatno uz obveznu prijavu.

Broj polaznika je ograničen, a prijave se vrše elektroničkim putem pomoću poveznice: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScld9G9vPn2PVSY7aMzesCg_XyBp1TOTlHiLvVQemYB7KyPZQ/viewform?usp=sf_link ili na broj mobitela 091/605 15 31. 

 

DODATNE INFORMACIJE

Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Javnog poziva su:

  • subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge),
  • seljačka domaćinstva (OPG koji pruža ugostiteljske i/ili turističke usluge),
  • fizičke osobe – privatni iznajmljivači.

Sredstva će biti raspodijeljena za aktivnosti temeljem sljedećih mjera:

Mjera A – povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude, diversifikacija poslovanja i održivi razvoj, korištenje novih tehnologija, poboljšanje socijalne uključenosti, sljedećih vrsta ugostiteljskih objekata: Hotela, Kampova, Ostalih ugostiteljskih objekata za smještaj, OPG-a za seoski turizam i Objekata u domaćinstvu,

Mjera B – razvoj posebnih oblika turizma,

Mjera C – dostupnost i sigurnost,

Mjera D – prepoznatljivost.

 

Javni poziv je otvoren do 10. travnja 2017. godine, a dodatne informacije i prijavni obrasci dostupni su na stranicama Ministarstva turizma.

 

LAG „Središnja Istra

 

 

Skip to content