OPĆINA
MOTOVUN-MONTONA

Raspored prijenosnog šaltera za upravne poslove- MOTOVUN 25. ožujka 2015.

Raspored prijenosnog šaltera za upravne poslove – MOTOVUN 25. ožujka 2015.

 

Obavještavamo građane da se prijenosni šalter upravnih poslova od danas nalazi na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske i Policijske uprave istarske. U dogovoru s jedinicama lokalne samouprave, prijenosni šalter za upravne poslove će u narednom razdoblju boraviti i na području drugih općina u Istri, o čemu će se javnost pravovremeno izvijestiti.

Prijenosni šalter na području PU istarske dostupan je na: području Lupoglava i Motovuna: 23. ožujka, u prostorijama Općine Lupoglav, Lupoglav 17, od 9.30 do 14.30 sati, na području Motovuna: 25. ožujka, u Domu za odrasle osobe, Brkač 28, od 9.30 do 10.30 sati, i u zgradi Općine Motovun, Trg Andrea Antico, Motovun, od 11 do 14.30 sati.

Podsjećamo da građani mogu podnositi zahtjeve za prijavu prebivališta, boravišta, za izdavanje uvjerenja, osobnih iskaznica, vozačkih dozvola, te za registraciju vozila. Uz zahtjeve za izdavanje isprava potrebno je priložiti propisane fotografije. Moguće je gotovinsko plaćanje cijene isprava i upravne pristojbe.

Pozivamo građane da iskoriste mogućnost rješavanja svojih zahtjeva, uz napomenu da se zahtjevi mogu podnositi bez obzira na mjesto prebivališta.

Skip to content