OPĆINA
MOTOVUN-MONTONA

Sufinanciranje kupnje radnih bilježnica i udžbenika za šk.god. 2021./2022.

         Obavještavamo roditelje i učenike osnovnih i srednjih škola koji imaju prebivalište na području Općine Motovun da će Općina Motovun – Montona i ove godine sufinancirati kupnju radnih bilježnica i udženika za učenike osnovnih i srednjih škola.

Svim učenicima osnovnih i srednjih škola koji imaju prebivalište na području Općine Motovun Općina će nadoknaditi 50% ukupnog iznosa cijene potrebnih radnih bilježnica i udžbenika za nastavne predmete za određeni razred.

Učenici iz obitelji s težim socijalnim statusom mogu ostvariti pravo na nadoknadu i do 100% ukupnog iznosa cijene potrebnih radnih bilježnica i udžbenika za nastavne predmete za određeni razred.

Obrazac zahtjeva za podmirenje troškova nabave novih udžbenika nalazi se na službenim internet stranicama Općine Motovun (www.motovun.hr) ili možete osobno preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Motovun – Montona.

 

Zahtjev za sufinanciranje udžbenika može se podnijeti do 30. rujna 2021. godine.           

ZAHTJEV ZA SUFINANCIRANJE NABAVE RADNIH BILJEŽNICA / UDŽBENIKA

ZAHTJEV ZA PODMIRENJE TROŠKOVA NABAVE RADNIH BILJEŽNICA/UDŽBENIKA – OBITELJI U TEŠKOJ SOCIJALNOJ SITUACIJI

Odluka o ostvarivanju prava na sufinanciranje nabave radnih bilježnica za učenike osnovnih škola i sufinanciranje nabave udžbenika i radnih bilježnica učenika srednjih škola s prebivalištem na području Općine Motovun-Montona za školsku godinu 2021./2022.

Skip to content