OPĆINA
MOTOVUN-MONTONA

Klub Off Road Motovun

Klub Motovun Off Road registriran je u veljači 2017. godine iako on sa svojim aktivnostima aktivno djeluje još od 1994. godine.

Tradicionalna manifestacija, „Utrka Motovun OFF ROAD“ se organizira svake godine povodom Praznika rada i to sa 30. travnja na 1. svibnja. Prva takva utrka održala se još daleke 1994. godine, a pokretači utrke na amaterskoj razini bili građani Općine Motovun motivirani isključivo željom za druženjem povodom Praznika rada. Kako je manifestacija iz godine u godinu rasla tako se ukazala potreba za osnivanjem Kluba, te je u veljači 2017. godine osnovan Klub MOTOVUN OFF ROAD, čiji su osnivači kao i članovi uglavnom mladi ljudi sa područje Općine Motovun ali i susjednih Općina i gradova. Grupa mladih entuzijasta potaknuti tradicijom i iskustvom starijih sugrađana, preuzeli su i nastavili organizaciju tradicionalne manifestacije i njenog programa koji svake godine postaje sve bogatiji i sadržajniji.

Klubo Motovun Off Road organizator je i utrke „Teran Offroad” koji se odvija svake godine krajem listopada.

Aktivnosti Kluba MOTOVUN OFF ROAD protežu se kroz cijelu godinu, pa tako uz najvažniju aktivnost, a to je organiziranje manifestacije Kluba, „Utrke Motovun OFF ROAD“, ostvaruju se i čitav niz aktivnosti kao što su ekološke akcije čišćenja okoliša, akicje čišćenje staza za utrku i čišćenje vatrogasnih puteva. Sudionici takvih brojnih akcija su mahom mladi građani i članovi Kluba, te je Klub kao takav bitan segment u promicanja ekoloških, rekreacijskih i sportskih vrijednosti, a čijim se aktivnostima obogaćuje i oplemenjuje društveni život u Općini Motovun.

Upoznavanja javnosti o djelovanju Kluba te specifičnosti sporta kojim se isti bavi, Klub pridonosi razvoju društvenog interesa za sport i rekreaciju, te obogaćuje sportsku ponudu na području Općine Motovun.

Svojim aktivnostima Klub ima snažnu ulogu u promicanju zajedništva, druženja, vrednovanju i unaprijeđenju volonterskog rada za dobrobit čitave zajednice.

Predsjednik Kluba Motovun Off Road: Marko Koraca – 0916817293

Skip to content